01-11-2014

OCTOBER FAVS

Ooit borrelde het geniale idee bij mij naar boven om een maandelijks een artikel te plaatsen over mijn favorieten van de afgelopen maand. Maar na enkele maanden ben ik daar random weer mee gestopt, als er één ding is wat ik NIET kan is het wel mijn eigen planningen bijhouden en ik ben daarom eigenlijk ook de laatste persoon die een blog zou moeten bijhouden. Maar hey, here I am, met een (nieuwe) poging om deze Favs serie weer op te pakken, gemotiveerd en natuurlijk met een heel aantal Favs.
I n t e r i o r
Deze foto hebben jullie misschien al een poosje geleden op Instagram voorbij hebben zien komen. Twee van zulke kunstplantjes, blijmakers bij de Hema sieren namelijk al een tijdje mijn vensterbank. Hoe cute is deze?!

W e b s i t e
       Ik wil al oneindig lang leren coderen en vond Codecademy, die je de basis van HTML/ CSS/ JAVASCRIPT leert, en daarnaast is het ook nog eens volkomen gratis - hoera-, in tegenstelling tot allerlei fijne fancy cursussen op internet voor 'slechts' 75 euro per maand. Ik ben fan!
B e a u t y
De Bodyshops Seaweed Clarifying Toner en Aloe Calming Facial Cleanser. Met stip de fijnste huidreinigingsproducten die ik tot nu toe heb gebruikt. Ik heb een vrij gevoelige huid en andere reinigingsmiddelen gaan vaak prikken, of ze werken gewoon niet fijn (en ik ben zo'n persoon die geen flauw benul heeft van welke ingrediënten nou wel en niet goed zijn omdat ik het gewoon niet onthou, al lees ik het op tig blogs). Deze toner en de cleanser zijn beiden €10 en verkrijgbaar bij - surprise surprise - de Bodyshop.

S e r i e
Ik ben afgelopen week begonnen (en ook alweer geeindigd want ja vakantie hihihi) met Under The Dome en het is Zo. Leuk. Het is een verfilming (maar dan geen verfilming, want het is een serie maar ver-serie-ing is geen woord voor zover ik weet- HELP JONGENS HOE ZEG IK DIT) van het gelijknamige boek van Stephen King en het is best wel geweldig op koude dagen met chocolademelk en alle andere mainstream autumn things (die heel fijn zijn). Ook is het nieuwe seizoen van The 100 trouwens pas weer begonnen en dat is en blijft ook heel erg tof.
A c c e s s o i r e
KNEE SOCKS! Alleen maar liefde voor deze accessoires. Ik heb op het moment alleen een paar simpele zwarte die ik af en toe onder rokjes en jurkjes draag en bovenstaand paar van de Primark die ik thuis altijd aantrek, maar ik ga binnenkort op kniesokkenjacht (en truienjacht en überhaupt kledingjacht) en dan hoop ik mijn verzameling een stukje uit te breiden. Trouwens, jullie willen niet weten hoeveel moeite het was om deze foto te maken - met één hand een enorme camera vasthouden en zonder dat je het scherm kan zien een poging doen tot een foto kan maken. Het lijkt altijd zo makkelijk als dit soort foto's op Tumblr staan, mehhhh.

En, moet ik toevallig één van jullie October Favorieten absoluut leren kennen en aan mijn November Favorieten toe gaan voegen?

17 opmerkingen:

 1. Ahh wat een leuk artikel! Hele toffe favorieten! En inderdaad, codeacademy is echt geweldig! Ik had het toevallig een tijdje geleden ook ontdekt, en het is echt super fijn! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thaaaanks, voor de tips van codeacademy! Enne, cactusjes van de Hema zijn ook heeeuuwl erg leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Woah, codeacademy is echt heel heel heel chill. Ik heb 't een paar weken geleden ontdekt en JA. Gewoon ja. Verder ben ik echt ongelofelijk verliefd op je knee socks en Under the Dome is gewoon abaujfOSBpjb (:

  Oh en ik vrees dat ik vandaag drie cactusjes, een vetplantje, en vijf verschillende plantenbakjes heb gekocht. Ik voel mee in je liefde voor schattige planten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Codeacademy gebruiken ze bij ons op school, wat grappig:) Je sokken zijn echt heel leuk trouwens.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leeeeuke blog heb je :) En dank voor de tips, met name Codeacademy lijkt me heel handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow! Die knee socks zijn echt geweldig, die wil ik ook! <3 en die series ken ik nog niet! :o moet ik eens opzoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die foto met die sokken is echt 100% tumblrwaardig! Ik wilde die sokken al bijna gaan kopen bij de American Apparel maar dan moet ik toch maar weer eens naar de Primark gaan. Daar zijn ze waarschijnlijk een stuk goedkoper:)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou ook ontzettend van knie sokken! En die laatste foto! die vind ik echt heel Weheartit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ah wauw, wat leuk allemaal! Geweldige foto die laatste,
  Liefs Lonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De sokken!!! GIMMIEE. Super leuk artikel weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. oh over under the dome heb ik al zoveel goeds gehoord misschien toch maar eens aan beginnen, het is nu toch veel te koud buiten!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Oh ik wil ook zo'n sokken, haha! Leuke favorieten, ik heb ook net nieuwe plantjes, zo van die mini-cactusjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Aaah, die sokken zijn zo gaaf! Ik vind kneesoks sowieso echt een leuke trend!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat schattig die plantjes zeg! Kniesokken vind ik ook geweldig, alleen heb ik soms zo'n voetballerig gevoel als ik ze aandoe, terwijl ik het bij anderen heel mooi vind haha. Lekker frustrerend! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen