17-10-14

C'EST LA JEANS

scarf ? || blouse PRIMARK || sweater ONLY || jeans PRIMARK || earrings SIX || shoes CONVERSE ALLSTAR

Nee jongens, de Dom groeit niet uit mijn hoofd. Al moet ik eerlijk toegeven dat het er wel enigszins op lijkt op bovenstaande foto, rechts. Maar who cares about the Dom uit je hoofd als je de meest fijne jeans ooit om je benen hebt zitten?! (Oké, dat klinkt vrij bijzonder) Maar serieus, deze jeans zit perfect en hij is zo zacht en fijn en strak - kennen jullie die struggle dat skinny jeans op gegeven moment zo gaan uitlopen en slobberen dat je een soort gratis transformatie naar een boyfriend jeans krijgt? Maar dan zo eentje die niet charmant is? Dat gebeurt ongeveer bij 9 van de 10 broeken die in mijn kast liggen. En nu heb ik er dan eindelijk één gevonden waarbij dat niet zo is. Voor €13 (!) bij de Primark, hoezee.

Vanmiddag heb ik mijn laatste mini-toets (ja mini-toets, we hoeven er 'slechts' zo'n 100 bladzijden en termen en dingen voor te leren) en daarna moet ik in de aankomende twee weken nog drie keer (verplicht) het treintje naar Utrecht pakken - 1 essay, 2 mondelinge tentamens- en verder heb ik gewoon vrij tot 10 november. Het leven op de universiteit is zo slecht nog niet. Alleen moet ik misschien nu nog wel even mijn samenvatting erbij pakken om nog een keertje de toets te leren - voordat mijn agenda volgende week ineens toch nog een beetje opgevuld wordt en wel met een herkansing.

Dank aan Sara voor de foto's. :)

23 opmerkingen:

 1. 13 euro van de primark?! Zalig!! Mijn perfecte komt van de mango, blijft ook zo lekker strak en zacht haha! En nog heel veel succes met het studeerleventje! Je vakantie komt wel snel dichterbij, wauw. Ik heb over 2 weken herfstvakantie maar december heb ik nog examens en dan is het 'echt' vakantie haha. Nog even. 2 maanden. (Wha zo lang)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oehh leuke outfit! Je sweater is zoooo leuk:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's! Je hebt colleges op de drift he? Ik zag je pas een keer lopen, haha. Ik ben daar ook elke dag :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja klopt, wat grappig! Ik heb altijd les op KNG of op de Drift. Ik heb je nog nooit voorbij zien komen, maar ik zal extra goed opletten binnenkort dan kan ik even hoi zeggen haha. :)

   Verwijderen
 4. Erg leuke outfit. Vind die kleur roze zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lang leve lekker zittende jeans!
  Je trui vind ik overigens ook heel erg leuk (: X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk die prijzen van de Primark, en dat de broek ook nog zo goed zit :) Leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's! Ik vind de broeken van de Primark inderdaad erg fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een vriendin van me vertelde laatst ook al over deze broek ! Leuke outfit heb je aan en best leuk zo'n dom die uit je hoofd groeit toch ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik moet ook echt een keer broeken gaan shoppen bij de Primark maar.. ik heb nooit zin om te passen ;)
  Hele leuke outfit, die sjaal is zoo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De broeken van Primark zijn zoo fijn! Leuke outfit! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die jeans is ook wel echt heel mooi, de broeken van de primark zijn echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen