16-02-2015

DIY | Artsy oplader met washi tape

Mijn grootste verborgen talent is waarschijnlijk dat ik mijn iPhone oplader na zo'n half jaar (aka 180 dagen aka zo'n 300 keer gebruikt) nog niet gesloopt heb. Elke avond als ik mijn telefoon aan de lader leg (of beter gezegd elke 4 uur want we weten allemaal hoe fijn die iPhone batterijen zijn) ben ik weer een klein beetje trots op mezelf. Ik, die tegen alles aanloop wat los en vast zit en het als een persoonlijk hoogtepuntje ervaar als ik eens weet te eten zonder te knoeien, en mijn nog-niet-kapotte-oplader. En maar lachen als ik iPhone-oplader-struggles voorbij zie komen op social media.

Nu we het toch over opladers hebben (smoothly van het ene naar het volgende onderwerp wisselen), ik maakte mijn oplader een stukje leuker. Washi-tape is super multifunctioneel en ik heb het inmiddels uitgeroepen tot cruciaal ingrediënt van al mijn DIY projectjes. En wat ook heel fijn is, er kan gewoon niets mee misgaan. Het is even simpel knippen en kleven en voor je het weet heb je een kunstwerkje. Ideaal voor mensen zoals ik die wel graag heel creatief willen zijn, maar niet altijd even handig. :)

Oh, en laten we het even niet hebben over het feit dat dit mijn eerste post in 4 maanden en tevens mijn eerste post in 2015 is. Ik wil dolgraag actiever zijn op dit stukje internet. maar tijdnood enzo. Ik heb geen flauw idee wanneer mijn volgende post gaat komen. It feels good to be back though.

8 opmerkingen: