03-09-2014

ITALY | PART II

1. Als minstens drie personen hun camera/telefoon/iPad tevoorschijn hebben gehaald om een foto van een voorwerp/persoon/gebouw te maken, zo snel mogelijk je camera pakken (die uiteraard al om je nek hing) en je bij deze drie (of meer) personen aansluiten.
2. Het maakt niet uit wat de specialiteit van de plaats is, zo lang jij deze niet hebt geprobeerd (en natuurlijk pics or it did't happen), had je net zo goed thuis kunnen blijven met je bak nep-Italiaanse schepijs en je fake pizza's.
3. Souvenirtjes zijn niet weg te denken: Een veel te duur armbandje uit het land (Echt leer!!!1!!! Echt Italiaans!!!!) en/of iets waar de naam van het land op staat móeten een plaatsje in je koffer veroveren. Een combinatie van bovenstaande is altijd goed.

Check, check, check. Één of meer van deze drie punten volbracht, dan ben je officieel de ultieme toerist. De dagjes naar de steden Bolzano en Merano werden dagjes de toerist uithangen, en ik moet erbij zeggen dat puntje 2 nou helemaal niet zo'n grote straf was, en mocht je ooit in Italië zijn, probeer Italiaans ijs in de smaak pistache. You won't regret. Marktjes afgestruind, kerkjes bezocht, chille gesprekken houden in het Duits, Engels én Italiaans door elkaar (en niemand van ons kan Italiaans maar er ging toch iets goed - wat weet ik ook niet precies) en het leukste Brandy Melville winkeltje dat ik ooit tegengekomen ben bezocht. Ohja, en tijdens de lunch wanhopig met de dichtstbijzijnde wifi verbinden omdat we te skeer waren om WiFi te kopen op de camping (want dat geld moest uiteraard besteed worden aan puntje 3).

Onderstaande foto's zijn gemaakt in de steden Bolzano, Merano, en Foiana.

13 opmerkingen:

 1. prachtige foto's! Ah...prachtig italie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die foto met je zusje is zo leuk! Wanneer heb jij trouwens allemaal college, want ik heb je echt al sinds de diploma-uitreiking niet meer gezien en dat is mega lang geleden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh wat een super mooie foto's allemaal! Echt heel leuk om te zien! Ik wil ook echt een keer naar Italië! Het echte italiaanse ijs proeven :). Super leuk geschreven ook weer! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super toffe foto's!! Italië lijkt mij enorm leuk, zelf nog niet geweest wel Malta dat eronder ligt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie perfecte foto's. Erg leuk om te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele gave foto's! Het ziet er zo leuk uit daar in Italië, lijkt me echt leuk om daar heen te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh, je hebt echt hele mooie foto's gemaakt! Liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. haha, die drie punten!
  Prachtige foto's heb je gemaakt!

  Jij bent trouwens ook een van de 15 genomineerden voor de Sunshine Blogger Award!
  Neem een kijkje op mijn blog, www.byshivani.blogspot.com voor het artikel en de regeltjes:)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie foto's! En je leren armband is echt heel gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dankje voor je reactie, m'n pasta was heer-lijk haha!
  Hele mooie foto's heb je gemaakt! Echte Italiaanse sfeer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hou zo enorm veel van Italië! Ik ben er zelfs 2 keer geweest deze zomer :). Ik vind je foto's heel mooi. Pistache is een heerlijke smaak inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Italië is echt super. En prachtige foto's gemaakt Leonie! :)

  BeantwoordenVerwijderen