01-09-2014

ITALY | PART I

Hoera voor de natste zomer in Italië in 90 jaar, die onder andere inhield dat we ons tentje in de regen op mochten zetten na een reis van 1062 kilometer (inclusief overnachting in Deutschland) zo'n twee weken geleden, toen het Italië avontuur begon (maar ook een welgemeend hoera voor het mooie landje in het zuiden, want het was in ieder geval warm tijdens die regen). De rest van de regen viel trouwens vooral wanneer wij al lang en droog sliepen op ons luchtbedje, en de temperatuur kwam bijna elke dag boven de 25 graden uit, dus niets te klagen. Daarnaast nogmaals hoera voor de ultieme manier van verkoeling op de warme dagen, in de vorm van het zwembad op de camping.

Zoals jullie waarschijnlijk wel kunnen raden aan bovenstaand stukje, heb ik deze laatste weken van de zomervakantie in het oh zo mooie Italië doorgebracht. In het begin van de vakantie vereerden we de Moreno 2000 met een bezoekje. Terwijl wij zo'n twee uur klommen (en oh zo dankbaar gebruik maakten van de kabelbaan) en uiteindelijk stegen tot 2400 meter hoogte, ging de temperatuur de tegenovergestelde kant op en stond ik te bibberen in mijn dikke trui, lange broek en 5 graden Celcius op het topje van de berg. Jullie willen niet weten hoe goed het voelde toen we vervolgens met de rodelbaan naar beneden gingen, en je de temperatuur elke x aantal meters dat je daalt een x aantal graden voelt stijgen tot dat befaamde Italiaanse temperatuurtje. 

Diezelfde dag kregen mijn witte Allstars ook nog eens een gratis transformatie naar bruine Allstars (iets met modder...) en was ik dankbaar als nooit tevoren voor water en waspoeder. Maar hé, het bleven witte schoenen in combinatie met mij en dat zou sowieso al niet goed zijn afgelopen (maar inmiddels hebben ze weer een soort van hun oude kleur terug - hoera hoera hoera).

Onderstaande foto's zijn gemaakt in Hesse (Duitsland), Lana, Foiana en bij Moreno 2000.

9 opmerkingen:

 1. Aah balen van de regen, maar wel hele leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer van de regen..! Wel gave foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh wat leuk geschreven! En wat een super mooie foto's! Maar echt heel zonde van je allstars! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk geschreve ! 'Iets met modder', hahaha, maar wow je schoenen waren inderdaad écht heel vuil haha. Die eerste outfit vind ik echt erg leuk (in hoeverre ik die kan beoordelen in je zitpose, haha).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Whahaha je schoenen! Ach, op vakantie maken zulke dingen helemaal niet meer uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh jeetje, je All Stars, wat zonde!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele mooie foto's ! Sta je erg mooi op! Wel balen van de regen...

  BeantwoordenVerwijderen