13-08-2014

WANDERING THROUGH THE STREETS OF AMSTERDAM


shoes CONVERSE ALLSTAR | jeans VILA | blouse MANGO | necklace H&M |  bag PRIMARK | earrings NOA NOA  | jacket V&D | nailpolish CALVIN KLEIN / 71322-C french white crème

Amsterdam, wat ben je mooi en wat heb je ontiegelijk mooie locaties voor outfitfoto’s.  Helaas ben je ook een stad met ontiegelijk veel bezoekers en inwoners, zodat bewoners van random dorpjes in het midden van het land, die al je rustige verborgen plaatsen niet kennen, verplicht zijn tot het zich vermommen als een toerist in een go with the flow attitude tussen alle andere toeristen op een groot plein en lief te lachen voor de camera in een laatste poging om outfitfoto’s op tafel te krijgen.

Want ja, na enkele awkward momenten op de op het eerste oog verlaten straatjes die ineens toch niet verlaten bleken te zijn (lees: een groep collega’s die precies pauze houdt achter dat ene grote raam op de eerste verdieping van het prachtige ‘ verlaten’  straatje, die toerist die doorheeft dat jouw foto’s iets anders zijn dan leuke herinneringen zijn aan een reisje als jij ineens met dat mooie herenhuis op de foto gaat in plaats van met die huge gele klomp, en de man die ineens bellend (a.k.a. blèrend tegen zijn oortelefoon) zijn huis uitkomt lopen, pal naast jullie gaat staan en jullie ‘ onopvallend’  in de gaten houdt) zat er niets anders meer op. Lekker cliché de toerist uithangen, heuuuj.

Tevens is dit de allereerste blogpost vanaf mijn gloedjenieuwe MacBook Air, want mijn toeristentripje naar Amsterdam was eigenlijk een material girl tripje naar de Apple Store, en het voelt zo goed om eindelijk foto’s te bewerken en zinnen te vormen op het toetsenbord van een laptop die niet traag is en geen overbelicht scherm heeft.

Verder kon ik Amsterdam natuurlijk niet verlaten zonder een bezoekje te hebben gebracht aan Waterstones, de Engelse boekwinkel, en nam ik Paper Towns mee van John Green voor op vakantie (die ik stiekem al gelezen heb, maar geloof me, hij is het herlezen waard + er komt een film van (!!!) en het zou leuk zijn als ik die net zo mee kon quoten als The Fault In Our Stars).


Hasta la vista!


20 opmerkingen:

 1. Ahh wat een leuke foto! Ookal is het toerist-achtig, je staat er echt leuk op! Als je mog een keer naar Amsterdam gaat zeg je het maar! Dan laat ik je wel een paar rustige plekken zien om foto's te maken, haha :) Zo jaloers op je nieuwe laptop! Hij is moooi! En je horloge, wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, leuke outfit dit! Normaal ben ik niet echt fan van denim op denim, maar dit vind ik een super combi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh leuke outfit en mooie foto. Wat fijn dat je een Macbook hebt nu. En leuke blog heb je zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuke outfit! Ik snap je helemaal met dat outfitfoto's maken in de stad. Oh my, ik heb ook al heel wat gênante momenten meegemaakt:D Het zal er wel bij horen denk ik altijd.
  Gaaf dat je een MacBook hebt trouwens^^ x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuke outfit! Dat zijn mijn struggles elke dag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto en leuke outfit! Wat gaaf ook dat je dit artikel op je nieuwe macbook typt! Ik krijg als het goed is mijn nieuwe macbook pro deze week binnen (:
  Liefs, Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaloers op je Macbook, ahh! En haha die situaties toch altijd, maar uiteindelijk is het wel waard. :) Oh ik wou Paper Towns ook nog kopen, maar was nog aan het twijfelen maar nu ga ik 'm dus zeker kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Soms heb ik ook van die awkward foto situaties, haha. Maar de uiteindelijke foto vind ik erg leuk! En super gaaf dat je een MacBook hebt, beetje jaloers :$

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh la, chique dingen, een Macbook :-) Vind je foto trouwens erg leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Komt er een film van Paper Towns? Yay, zo fijn! Net als jouw foto's en het toeristje uithangen haha. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ahh je staat echt super schattig op die eerste foto!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heeel leuk ik heb toevallig laatst ook outfit foto's in Amsterdam gemaakt en ik vond het zo leuk. De locatie's zijn inderdaad allemaal zo mooi! Hele leuke outfit had je aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Omg, je macbook is echt té gaaaf! Plus, je outfit is super leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Gaaf outfit! Ik vind de denim on denim combinatie heel leuk :)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat een toffe outfit! amsterdam is inderdaad zo mooi, en een macbook air is ook al zo fijn :D
  xo, cheyenne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuke outfit! En super fijn dat je een macbook hebt! Die van mij is nu bijna 2 jaar oud en ik ben er nog steeds blij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke outfit, en het blijft gaaf om outfitfoto's uit zo'n grote stad te zien. x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ahh je hebt gewoon een freaking macbook. Jealous bitch over here. haha! Amsterdam blijft leuk om te bezoeken vind ik. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuke foto's en outfit, tja.. druk is het daar he ;)
  x Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hee Leonie, Je bent door mij genomineerd Voor het Sunshine Blogger Award...Voor meer informatie kijk dan even op mijn blog: http://blackswangoeswhite.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen