30-04-2014

APRIL FAVORITES

Huh wat? Ja, het is echt alweer mei. Ik heb de maand april volgens mij niet helemaal bewust meegemaakt, aangezien ik (tot vorige week ergens) telkens dacht dat Koningsdag en de meivakantie en vooral mijn examens nog minstens een maand duurde. Maar toen ik alle leerstof voor de examens aan het opzoeken was, drong de harde werkelijkheid ineens door toen er vrolijk knipperend op mijn beeldscherm stond: "Over 20 dagen begint je eerste examen". Oeps. Maar oké, einde van de maand: Tijd voor mijn April Favorites!

G e u r
In dit artikel heb je kunnen lezen dat ik deze maand mijn eerste bodysplash van Victoria's Secret aanschafte, en deze kan zeker gerekend worden tot mijn favorieten van deze maand! Zo'n wat lichtere parfum is ontzettend fijn op de warmere dagen.

I n t e r i e u r
Ik vind het heerlijk om allerlei dingen voor mijn kamer aan te schaffen. Ik vind dat vooral de Xenos de laatste tijd erg leuke accessoires heeft, en als je er binnenkort eens bent, raad ik je aan om het 'strand-zee-schip'schap eens goed te bekijken. Daar haalde ik dit bordje vandaan, maar ik zit eraan te denken om binnenkort nog eens terug te gaan en de 'bijpassende' artikelen mee te nemen.L i e d
In een video van Michelle Phan hoorde ik het liedje 'Me and my broken heart' van Rixton voor het eerst, en ik heb het sindsdien behoorlijk vaak geluisterd. Rixton is een soort mix van Olly Murs, Maroon 5 en Train en best wel tof om naar te luisteren.


K l e d i n g
Het valt misschien niet helemaal onder het kopje kleding, maar mijn witte Allstars zijn inmiddels uitgegroeid tot mijn favoriet. Ze zijn dan misschien wel lekker mainstream, maar wel ideaal te combineren en gewoon best wel prachtig. Ohja, en niet meer zo wit als eerst... Maar drie applausjes voor het fenomeen wasmachine!

F o t o
Tot slot, mijn favoriete foto's. Deze foto's maakte ik een poosje geleden in mijn tuin. Hoewel de bloemen en bijtjes inmiddels verdwenen zijn in die boom, blijft de foto toch wel een ultiem lente-gevoel uitstralen!

5 opmerkingen:

 1. Leuk artikel! Nice nummer van Rixton ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw die foto's zijn inderdaad prachtig. Ik mis het zonnetje alweer zo erg, en hoop dat het snel weer zo lekker weer wordt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's! En ik moet ook écht eens witte All Stars halen ;)

  Love,

  Rowan


  Personal Style Blog WWW.REDREIDINGHOOD.COM

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk artikel & mooie foto's! Dat i love beach life bordje heb ik ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen