05-05-2014

CELEBRATE THE RAIN

SLR camera's zijn geweldig, echt waar. Sinds ik mijn Canon EOS 100D heb, neem ik dit dotje bijna overal mee naar toe en tijdens een verveelbui grijp ik gewoon mijn camera en druk ik non-stop op de sluiterknop om de meest random voorwerpen (inclusief familieleden, meubels, voedsel en huisdieren) op de foto te zetten. Maar aan deze foto's bleek dat de SLR soms misschien iets te perfect is, toen zelfs de regendruppels vastgelegd werden. Het was trouwens geen tropische storm of hevige regenbui hoor. Het was gewoon een motregen na een warme dag, wat ik persoonlijk echt heerlijk vind en me toch een beetje het 'I wanna dance through the puddles and celebrate the rain'-gevoel uit het liedje van Sidney Samson en Eva Simons geeft.

Vandaag was helaas geen bevrijdingsfeestje voor mij, maar een leerfeestje voor de examens achterin de tuin. Ik blog volgens mij echt teveel over de examens, maar ik ben dan ook ongeveer elke dag bezig met oefenexamens maken, leerboeken doorscannen en samenvattingen leren totdat ik ze kan dromen. Gelukkig was deze leerdag de regen verdwenen en scheen de zon heerlijk. Toch nog een beetje een feestje, met ijsjes en shorts. =]
Jacket: Vero Moda || Floral headband: DIY || Crop top: ZARA/DIY || Skater skirt: Primark || Shoes: Converse

18 opmerkingen:

 1. Leuke foto's! Ik ben ook in de tuin gaan leren, al ging ik liever naar een festival! Veel succes met je examens :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit! Succes met je examens;) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke outfit en mooie foto's! Zo gaaf met die regendruppels. Ik sleep mijn spiegelreflex ook overal mee naar toe, haha. Heel veel succes met je examens!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love your flower crown! I am also wearing one of my last post! Please come by my blog soon! I think you'll really like my last post;)!

  http://instantmilk.blogspot.com/2014/05/cinco-de-mayo.html

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele leuke outfit! Door de titel moest ik denken aan het liedje van Sidney Samson - Celebrate The Rain! Maar jij viert zo te lezen je examens okee.. nee dat is geen feestje dat weet ik! Ik wens je in ieder geval ontzettend veel succes!

  Liefs, Jet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie outfit! Succes met je examens!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke outfit! Succes met je examens!
  xxSophie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt een hele leuke outfit aan. En wat gaaf dat die regendruppels zijn vastgelegd zeg. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele leuke outfit! Wat grappig dat je camera ook de regendruppels fotografeerde! Als ik me verveel pak ik ook altijd mijn camera!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind die regendruppels wel wat leuks hebben! Ik hou van m'n camera haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtige outfit, je jas vind ik super gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's en zeker een hele leuke outfit :) Echt mijn stijl. Staat je ook heel goed
  http://maketodayamazingblog.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een superleuke outfit! Ik vind je bloemenkransje heel tof en ik ben stiekem een beetje jaloers op je witte allstars c:

  BeantwoordenVerwijderen