23-09-2014

AUTUMN, THE LAST BURST OF BEAUTY





























cardigan MONKI | fluffy crop top NEW LOOK | black boots ASOS | leather handbag MICHAEL KORS | tattoo choker necklace ASOS | iPhone case PACSUN | scarve ACNE | eyeshadow palette URBAN DECAY | fragrance TOMMY HILFIGER | candle YANKEE CANDLE | 50 mm lens CANON | watch MICHAEL KORS

'August is the sunday of summer.' En nu augustus al lang en droog voorbij is, kunnen we dat ook wel zeggen van de zomer, en is het zelfs al 2 dagen officieel herfst. A.k.a. een purrrrrfect excuus om internet af te struinen naar zachte fluffy truien en warme cardigans, pretty warme (en veel te dure) sjalen, je te verheugen op de heerlijke geuren van kaarsen die het hele huis vullen als je na een regenachtige dag eindelijk je vertrouwde plekje weer binnen kunt stappen, en een fancy wishlist van je favoriete items te maken. De pumpkin spice latte is overigens alweer te vinden in de Starbucks, wat ontzettend slecht is voor mijn portemonnee maar waarmee ik wel precies in het plaatje van de ongezonde student ga passen. Nog steeds ben ik trouwens behoorlijk white fangirl over de kleuren van het oogschaduwpalette van Urban Decay, en eigenlijk red ik het ook prima met de skirre variant van Essence, maar die van Urban Decay is net ietwat fancier. Oh en jongens - de choker necklace is al een poosje back from the 90s en ik ben er nog steeds even verliefd op als vroeger.

15 opmerkingen:

  1. i can totally relate to this set! xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele leuke wishlist! De laarsjes en het vest vind ik super leuk. Ik wil graag nog zo'n soort vest. Het luchtje van Tommy Hilfiger heb ik zelf ook en ik vind hem super lekker. Bij de kruidvat kost 'ie trouwens maar iets van 18/19 euro! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die schoenen & dat vest zijn zooo gaaf! Die wil ik!! :-P

    ♥ Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ontzettend leuke wishlist, leuke gemaakt ook in die herfststijlen! die tas van michael kors <3 <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het vest en de laarsjes, ik wil zo graag nog chunky boots!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Inderdaad, het leuke van de herfst is het zoeken naar fluffy vesten, ik ben het helemaal met je eens!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. die schoenen en trui! allebei super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke wishlist! Die trui vind ik erg mooi. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oh die schoenen zijn prachtig! Ook die vest is heel erg leuk. Eigenlijk zowat alles van je wishlist... :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. DIE BOTJES!! Gezellig artikel! Vraagje: smaak je de koffie hard door in die Pumpkin Spice Latte? Want ik lust niet echt koffie, maar iedereen is precies verslaafd aan dit magische wonderbaarlijke drankje, dus dan moet Katrien dat ook altijd proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Oh heerlijk zo'n dik vest! Ik heb er al een paar ingeslagen voor deze winter/herfst. Bij de Primark hangen hele leuke truien en vesten, misschien een tip :D Liefs, Jaimie

    BeantwoordenVerwijderen