24-07-2014

OH SO 90'S





































top ZARA | shorts VERO MODA | blouse ONLY | boots STEVE MADDEN/MADDEN GIRL

Ondertussen verandert het kwik in de Nederlandse thermometers van 'zoooo typisch voor Nederland dit' naar tropische temperaturen en verandert het dagelijkse gezeur 'nou, het mag nu wel eens zomer worden' naar 'zo warm hoeft het ook weer niet, moeder natuur'. Typisch Nederlands. Ik durf bijna niet toe te geven dat ik het weer eigenlijk best wel prima vind rond de dertig graden. Helaas staat het ongeveer 30-2 voor de weergoden vs. mij op dit moment, aangezien ik letterlijk elke keer dat de temperatuur ook maar iets boven de 25 graden uitkomt sta ingepland voor werk en elke keer als ik vrij ben zakt de temperatuur weer of komt de regen ons vergezellen. En als rasechte Nederlander (nou ja, bijna dan) móét ook ik wel iets te zeuren hebben over het weer.

Tussen de grijze luchten en de felle zonnestraaltjes door probeer ik me in mijn vrije tijd in iets anders dan mijn werkoutfit te hijsen en manoeuvreer ik rond met mijn camera om een poging tot outfitfoto's maken te doen. Dit keer waren deze van mijn crop top, high waisted shorts en een blousje om mijn middel. Het enige dat mist zijn de platform sandalen en mijn choker necklace (waar ik trouwens al een poosje naar op zoek ben, want ze zijn zo tof, en uiteraard om mijn 90s status te laten stijgen) en dan zou ik regelrecht met een tijdmachine naar de 90's kunnen reizen voor een fashion feestje met al mijn mede croptops-en-high-waisted-shorts-dragende-fashionista's.

Nou ja, zolang het daar maar lekker weer is vind ik alles prima.

Oh, en sorry voor de kwaliteit van de foto's. Iets met overbelichting en regen en redden wat er te redden valt met photoshop - gewoon het weer dus eigenlijk.

18 opmerkingen:

  1. Wat heb je een leuke schrijfstijl, hele toffe outfit ook! Ik vind blouses zo omgeknoopt zo leuk staan, vooral met shorts! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh ik ben verliefd op je T-shirt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah ik wil mee naar een feestje in de 90s haha. Dat topje is heeel leuk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mag ik mee met de tijdmachine? Hele leuke outfit, dit is precies wat ik aan zou doen <3. Verder zijn de weergoden mij ook niet echt goedgezind (oh god, dit klinkt net als een griekse tekst, haha) steeds als het mooi weer is moet ik ook werken!

    Liefs,

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Die outfit is zo leuk! haha. Ik join je met de reis, ik heb ook dat ik steeds moet werken op de warmste dagen. haha. En vandaag ben ik vrij en is het weer somberder. :( haha Liefs Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aah jammer dat je moest werken met het warme weer! Je outfit is erg leuk, staat je goed!:)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Net je blog ontdekt (door een reactie op mijn artikel, haha) en ik vind hem echt gaaf! :) Die boots en blouse vind ik echt heel erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. De blouse staat super leuk zo op je heupen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Oooh wat een leuke outfit! En je schrijf ook zo leuk!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hahaha zeuren is inderdaad typisch Nederlands! Maar je look is in ieder geval héél mooi. En wat ben je lekker bruin! Ik blijf helaas altijd een beetje aan de witte kant..

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hele leuke outfit vind je top je heel leuk staan!

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Echt een leuke outfit! Zo'n simpel omgeknoopt bloesje maakt het helemaal af!
    Leuke blog heb je, ik volg je nu via bloglovin! :) X
    www.ingewm.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuke outfit! Ik ben verliefd op je boots van Steve Madden, wat een beauty's.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Heel leuke outfit! Echt grappig, toen ik je shirtje zag dacht ik 'Hé, die had ze toen laten zien in een shoplog!', terwijl die volgens mij best een tijd geleden online kwam. Volg ik je toch al best een tijdje:)
    Oh en trouwens, je boots zijn echt gaaaaf!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oeeehh wat een mooie outift! Ik ben er echt helemaal verliefd op <3_<3

    BeantwoordenVerwijderen