03-04-2014

TIP | Victoria's Secret Bodymist at Etos

Driemaal hoera voor de Etos! Etos verkoopt ongeveer een week lang de welbekende en overheerlijk geurende Victoria's Secret bodymist sprays, die ik stiekem al een hele poos wil. Helaas waren de body mists voor zover ik weet tot deze week eigenlijk alleen bij een officieel Victoria's Secret filiaal te verkrijgen en dus vrij lastig verkrijgbaar als er geen Victoria's Secret winkel bij je in de buurt zit. Totdat de Etos overging op deze geweldige actie.

Een body mist is een soort parfum die over je hele lichaam (en kleding) gespoten kan worden. Het verschil met een echte parfum is dat de geur veel eerder wegvaagt en de spray een stuk luchtiger is, maar juist daardoor is 'ie ook ideaal voor in de zomer. Zoals de verpakking zelf al aangeeft is het een touch of scent. De Etos verkoopt de geuten Simply Breathless, Pure Seduction en Love Spell voor €10 per stuk. Helaas worden de body mists ontzettend snel verkocht en kon ik enkel nog kiezen uit Simply Breathless en Love Spell. Ik vond Love Spell een net iets te zoete en 'snoepjesachtige' geur hebben, terwijl Simply Breathless heel fris ruikt! Ik ben helaas niet de uitverkoren persoon om een geur te beschrijven, maar volgens de verpakking ruikt deze spray naar 'fresia (een bloemensoort) & mandarijn'. Officieel loopt de actie tot en met 13 april, maar als je nog een body mist wilt bemachtigen zou ik wel zo snel mogelijk de dichtsbijzijnde Etos opzoeken, aangezien er OP=OP geldt!

Helaas krijg je dit leuke white girl hipster tasje er niet bij, maar aangezien ik een autist ben die leuke-winkel-tasjes bewaart, had ik dit tasje van de Victoria's Secret nog liggen en heb deze erbij op de foto gezet. :)

13 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je hem hebt weten te bemachtigen! Ik ben heel erg benieuwd naar de geur!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!
  Jammer dat ik in België woon, en dus niet meteen in een Etos geraak :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaaah Leo, super nice, komt deze uit de Etos in de Ellekoot? Dan ga ik morgen uit school ook even langs haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wauw, lijkt me echt fijn zo'n bodymist :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is echt geweldig! Maar ik ben toch meer fan van de body mists van the bathand body works. Maar deze zijn zeker niet slecht :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je er één hebt! Jammer dat we geen Etos in België hebben :(

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha ik bewaar ook altijd mijn tasjes, echt een tik. Deze geur lijkt me heerlijk. Sowieso zijn de bodymists van VS goddelijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. klinkt erg lekker, ben wel benieuwd naar de geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ga binnen kort ook maar even kijken :)

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 10. O ik ben gek op bodymist! Jammer dat ik geen etos in de buurt heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoog tijd dat die bodymists ook in België op meer plaatsen verkrijgbaar zijn. Die geuren zijn echt super!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vind dit ook zo'n goede actie ^^ Heb zelf ook wat ingeslagen O:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik was niet van plan om ze te kopen, totdat ik een Etos in liep en er zoveel(ja heel veel) in het schap stonden, toen had ik maar de rode en paarse meegenomen :)

  BeantwoordenVerwijderen