01-03-2014

February Favorites

Een warm welkom aan de maand die de start van de lente belooft, en een afscheid aan de kortste, en natuurlijk de leukste maand van het jaar. Met het einde van de maand tegelijk ook de tijd voor mijn favoriete items van februari! Here we go.

T h e e
Misschien ben ik een klein beetje te veel into groene thee gekomen deze maand... Maar thee is zó lekker, en de tig verschillende soorten groene-thee-smaakjes zijn ook helemaal niet verkeerd.

S e r i e
Sinds ik gelijk loop met de series die ik momenteel kijk (na-tuur-lijk ook de all time favorite Pretty Little Liars ♥) en telkens een week moet wachten op de volgende aflevering, ben ik deze maand begonnen aan een nieuwe serie: Switched At Birth. Het gaat over twee meisjes die per ongeluk verwisseld zijn bij hun geboorte en dus in het verkeerde gezin opgroeien waar ze pas 16 jaar later achter komen. Dat ik in één week al bijna klaar ben met het eerste seizoen, zegt wel wat over wat ik ervan vind. :))

A c c e s s o i r e
Hoewel ik er eigenlijk alleen maar de laatste week van hem kunnen genieten, omdat ik hem pas zeven dagen heb, is mijn nieuwe horloge nu al mijn favoriete accesoire. Wat heb ik lang zonder horloge moeten doen, én wat word ik telkens blij als ik er naar kijk!

B o e k
De Divergent serie, definitely! Voor Sinterklaas heb ik het eerste deel gekregen (wat ik deze maand opnieuw heb gelezen), en van een bon voor mijn verjaardag heb ik het tweede deel, Insurgent, gekocht. Ik heb ze in het Engels, maar ze zijn natuurlijk ook gewoon in het Nederlands verkrijgbaar. Echt een aanrader! En een leuk detail, er komt binnenkort een film van uit!


F i l m
De voorjaarsvakantie aka het ultieme moment om tussen die toetsweek door eens voorspelbare romantische komedies te kijken. When in Rome is zo'n af en toe iets te voorspelbare, maar stiekem toch wel ontzettend hilarische film. De trailer kun je hier bekijken.

B e a u t y
Beauty blogs? Ik ben waarschijnlijk één van de weinige bloggers die deze zoveel mogelijk ontwijkt. En bij de weinige beauty blogs die ik volg skip ik in 9 van de 10 gevallen de review en scroll gelijk door naar de conclusie. Maar deze BB cream/getinte dagcrème van Nivea is gewoon té fijn. Het is iets lichter dan een normale BB cream, voelt als een dagcrème, maakt je huid egaal én past zich aan aan je huidskleur. Hoe perfect is dat? Ik hem hem gekocht voor rond de 7 euro bij de Kruidvat.

18 opmerkingen:

  1. Ik wil ook echt graag PLL gaan kijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn artikel om te lezen! Ik ben ook dol op groene thee:) x Isabella

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ga binnenkort beginnen met Divergent, kan niet wachten ! En ik ben ook errrrrg verslaafd aan groene thee haha, heerlijk !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben heel erg benieuwd naar de BB cream van Nivea! Pretty little liars is echt mijn favoriete serie. Switched a birth heb ik nog nooit gezien. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuk artikel! Ik ben ook ontzettend dol op thee. Alleen het liefst dan geen groene thee maar iets van ceylon, rooibos of aardbei. Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk gescheven! Trouwens je lay out is ook heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat probleem van de series ken ik, en is zo frustrerend haha. Altijd vol spanning wachten tot de nieuwe aflevering weer uitkomt, terwijl het net zo spannend is!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heel leuk artikel! Ik heb net het zelfde bij beautyblogs haha. En leuk geschreven x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk artikel! Die bb creme is geweldig!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuke favorieten! En oh wat is die horloge mooi <3

    Liefs, Liese

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hele leuke favorieten! En je blog is echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk artikel, groene thee drink ik ook graag; lekker fris!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Thee kan ik 's avonds ook maar niet genoeg van hebben.. XO

    P.S. Deze maand staat in teken van een feestje. Daarom elke maandag een nieuwe win actie. Doe jij al mee?

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Leuke favorieten die green tea citroen thee vind ik ook heerlijk! Ik ga ook is kijken naar die van niveau heb nu een hele dure die bijna op is. En nog zo'n dure koop doet alleen maar pijn aan mijn portemonnee.

    Liefs, Jet

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Dat boek wou ik ook lezen! Leuk om te weten dat het wel goed is! :D x

    ps: ik organiseer een give-away samen met eyeslipsface! Neem gerust een kijkje :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik herken je groene thee-verslaving, ik drink zelf ook alleen maar groene thee! Ik ben ook heel benieuwd naar het boek Divergent, de film lijkt me ook heel erg leuk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik drink ook elke dag wel een paar koppen van dezelfde thee, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Groene thee, ik ben er ook fan van. Wat een leuke blog heb je! Ik ga je volgen!

    BeantwoordenVerwijderen