20-02-2014

Healthy Holiday


Hoera! Na twee werkdagen van tien uur heb ik dan eindelijk ook een beetje echt vakantie. Een heel klein beetje dan, aangezien die toetsweek na de vakantie ook onheilspellend dichterbij komt, ik zo ongeveer de koningin van het uitstellen ben en nog vijf toetsen te gaan heb...
In eerste instantie wilde ik van vandaag een heel productief dagje maken (oké, vanaf half twaalf dan) en allerlei outfitfoto's maken voor mijn blog on toch een beetje proberen te plannen, maar dankzij het grijze weer en de regen buiten werden de foto's helaas toch wat depressiever dan gepland. Daarom ben ik toch maar overgeschakeld op plan B: eten, blogs lezen en films kijken. Ik heb havermout-rozijnenkoekjes gemaakt en ze zijn zo overheerlijk én gezond. Ik zou dolgraag het recept met jullie delen maar aangezien er allerlei onmogelijke ingrediënten inmoeten, die wij op wonderbaarlijke wijze wél in huis hadden, maar waarvan ik denk dat de meesten niet eens weten dat ze bestaan, verwijs ik jullie door naar Google. Daar staan (voor zover ik weet) dan niet precies dezelfde recepten, maar het zijn havermout-rozijnenkoekjes, zien er praktisch hetzelfde uit en de ingrediënten zijn iets minder onmogelijk.

Hebben jullie toevallig nog films die ik écht moet zien om mijn 'vakantie'-vakantiedagje mee af te sluiten?

21 opmerkingen:

 1. Ze zien er heel erg lekker uit en het zijn mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaaah lekker !! En qua films is Easy A superleuk? misschien een tipje ? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ziet er echt heerlijk uit!! Heb je Silver Linings Playbook, Safe Haven en Stuck in Love al een keer gezien? Die zijn heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er lekker uit en ze zijn ook nog gezond! Mooi meegenomen!
  Veel succes trouwens alvast met je toetsweek!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeh, ziet er lekker en gezond uit! Mooie foto's ook. Zullen we elkaar volgen op bloglovin? xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er heeel lekker uit! als ik vanmiddag eindelijk ook eens vakantie heb dan wil ik ook iets bakken! Altijd zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Havermout koekjes zijn echt heerlijk, my fav! Fijne vakantie voor nu ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat weer is inderdaad zo jammer als je van plan bent mooie foto's te maken... Oeh die koekjes, lekker! En ik heb toevallig gisteren The Croods gezien, onwijs mooie, grappige en feel-good animatiefilm! X

  BeantwoordenVerwijderen
 9. lijkt mij erg lekker! een goed weekend meis! x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wow, het ziet er echt heel lekker uit! Ik krijg al zien om te bakken x

  BeantwoordenVerwijderen