16-01-13

Winter's coming to town.

Hello! Wauw, gisteren zo'n leuke dag gehad met skiën. Na een jaar voelt het echt weer goed om keihard van de piste af te gaan, en níet te vallen. Alleen een beetje jammer dat we om half vijf ´s ochtend al ons bed uit moesten. Maar hé, je moet er wat voor over hebben he, haha.


En vandaag? Vandaag heb ik de hele dag ontzettend moe op school gezeten, waarschijnlijk als iedere andere  persoon die gisteren heeft geskied en zat de hele dag een beetje half te slapen op school, haha. Vanmiddag heb ik nog geprobeerd om outfitfoto's te maken - zoals dat hoort in een wit wonderland, in de sneeuw, maar het is echt freeeeezing buiten dus waarschijnlijk zijn de meeste foto's mislukt, bewogen (niet te geloven hoe hard je kunt trillen als je buiten staat in een shirtje bij ongeveer -10 graden), of een verkeerd licht. Maar ik ga straks even foto's uitzoeken. Straks dus, na de nieuwe aflevering Pretty Little Liars, en waarschijnlijk heel veel slapen. Want dat heb ik denk ik wel verdiend, na de hele dag moe geweest te zijn. :)5 opmerkingen:

 1. Leuk dat het skiën leuk was :D
  Ben benieuwd naar de outfitfoto's ;)

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very nice blog! You are pretty :) I love Pretty Little Liars, it's so fun!
  Thank you for the comment on my blog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben op de set geweest van Pretty Little Liars, dus ik weet precies hoe alles werkt en zo. Die kamers van die bedden zitten gewoon aan elkaar en de school is super klein want je hebt maar één klein gangetje met kluisjes. Daarom lijkt het me leuk een keer PLL te kijken, is het leuk?

  En yes, winter's coming, maar ik heb er echt een hekel aan want het is veel te koud.. :(

  BeantwoordenVerwijderen