The Girl Behind

Hey! Welkom op mijn persoonlijke blog. Hier kun je in het kort kennis maken met the girl behind the blog. Ik ben Leonie, ik ben 17 jaar oud en huppel een groot deel van de week rond in Utrecht, waar ik Engelse taal en cultuur studeer. Mijn liefde voor bloggen is eigenlijk niet op een bepaald punt ineens tevoorschijn gekomen, maar mijn liefde voor schrijven is er altijd al geweest. Ik herinner me hoe ik als jong meisje talloze schriftjes volschreef met fantasierijke verhalen en elke avond trouw in mijn dagboek schreef.

Toen ik veertien was, kwam ik terecht in de wonderlijke wereld van Tumblr en had ik mijn eerste 'echte eigen blog'. Ik kon uren bezig zijn met het design van mijn blog door allerlei thema's te installeren en deze vervolgens aan te passen. Ik vind design overigens nog steeds heel tof, maar mijn HTML-kennis is helaas best wel basis. Op mijn Tumblr-blog plaatste ik zelfgemaakte foto's, die ik zelf prachtig vond, maar helaas kreeg ik maar geen likes op mijn donkere foto's van Samsung Star kwaliteit, het liefst met drie verschillende filters eroverheen. Waar ik echter wel likes op kreeg, waren mijn korte verhaaltjes in het Engels, die ik eigenlijk vooral voor mezelf schreef, maar die anderen verbazingwekkend ook leuk vonden. Maar toen werd ik verliefd op de prachtige Tumblr plaatjes en heb (helaas) mijn eigen verhalen en foto's verwijderd van mijn pagina en heb sindsdien eindeloos foto's gereblogged. Ik denk dat mijn passie voor fotografie daar een beetje begonnen is: Ik wilde ook (alledaagse) dingen op een zo tof mogelijke manier vastleggen.

Het idee van 'verhaaltjes schrijven op het internet' is daarna wel in mijn achterhoofd blijven zweven. Later kwam ik toevallig op een blog terecht en ben ik via via begonnen met het lezen van allerlei blogs, in het begin vooral de Noorse blogs (via Google Translate). Vlak daarna startte ik mijn eigen blog, maar door een aparte samenloop van omstandigheden is die na een half jaartje verwijderd. En op 13 oktober 2012 publiceerde ik het eerste bericht op deze blog. En daar zit ik nu. Een meisje van zeventien die helaas soms niet zo'n goede blogger is als ze graag zou willen zijn wegens een tekort aan tijd of inspiratie, maar wel met veel plezier blogt. Dol op haar Canon EOS 100D en veel te veel kwijt tijd aan het kijken van series. En het meisje waarvan je nu een iets persoonlijker kijkje achter haar blog hebt gekregen.

Als je vragen hebt, nog meer wilt weten, of gewoon een diehard stalker bent: Mijn social media kun je vinden in de zijbalk en je kunt altijd mailen naar leonieada@hotmail.com . Het zou heel leuk zijn om je terug te zien op dit ieniemienie stukje internet! :)

Liefs,
Leonie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten